Vodovod in kanalizacija pri novogradnjah ali adaptacijahO kakovosti pitne vode - našega najpomembnejšega živila - odločajo zadnji metri cevnega sistema


Vodovod v hiši mora biti predvsem eno: dolgoročno zanesljiv. Instalacijski sistem RAUTITAN in edinstvena spojna tehnika s potisno pušo se že desetletja potrjujeta na najrazličnejših področjih uporabe. Dolgoročno smo sistem kontinuirano razvijali naprej ter ga razširili z novimi rešitvami in materiali – tako ponuja sistem npr. posebne higienske lastnosti in zanesljivost pri dolgoročni oskrbi s pitno vodo ter je primeren tudi za priklop na radiatorje. Za potrebe odvajanja vode iz stavbe vam ponuja REHAU s sistemom RAUPIANO PLUS ekonomičen hišni odtočni sistem, ki ga odlikuje posebno nizka stopnja pojava hrupa. K ponudbi sodijo poleg tega še profesionalna montažna orodja in programska orodja za načrtovanje, ki zanesljivo olajšajo vsakodnevno delo obrtnika in planerja.Zanesljiv program, ki ga sestavljajo polimerni fitingi in potisne puše(PX), smo dopolnili še z novimi RAUTITAN SX navojnimi fitingi iz legiranega jekla. V povezavi z visokokakovostnimi polimernimi cevmi sta na ta način higiena in zanesljivost vodovoda zagotovljeni.

Brezšumna kanalizacija REHAU RAUPIANO


Tri funkcionalne plasti zagotavljajo zanesljiv odtok, absorbirajo zvok in zagotavljajo celo pri -10 °C varno polaganje. Hidravlično optimirani oblikovni kosi skrbijo za optimalen odtok in za nizko stopnjo hrupa. Posebne patentirane pritrdilne objemke ločijo učinkovito zvok v telesu. Ojačana cevna kolena poskrbijo za maso tam, kjer je le-ta za zmanjšanje hrupa najpomembnejša.

Spajanje z vtičnimi mufami in ustrezne dolžine cevi prihranijo pri polaganju čas: 30 % prihranjenega časa v primerjavi z običajnimi cevmi iz litega železa.

Učinkovite in atestirane rešitve za protipožarno zaščito. Celoten sistem tako za enodružinske hiše kot za velike objekte. Celo pri temperaturah do -10 °C varno polaganje brez preloma.Cevni sistem Rehau, obstojen v vroči vodi, odporen proti kemikalijam in koroziji. Možnost uporabe kot centralni sesalni vod vključno s številnimi dodatnimi artikli.